foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

aki rá tudja venni a lovat arra, hogy megtegyen valamit. A nagy tréner arra veszi rá a lovat, hogy meg akarja tenni azt a valamit." Monty R.


armbrusztjanos.hu
Köszöntöm
a weblapomon!

"Nem az a nagy tréner,

Armbruszt János

Okleveles Monty Roberts Instruktor

Lószállítóba vezetés kurzus

(időtartam: 1 vagy 2 nap)

A kurzus rövid leírása:


A lószállítóra terelés az egyik leggyakoribb gondja a lovasoknak és a lovaknak. Az ezáltal kialakuló feszültség tovább mélyíti a problémát és egy idő után lényegében lehetetlenné teszi a feladat erőszakmentes kivitelezését. Az erőszakos megoldások pedig tönkreteszik a ló és az ember kapcsolatát.
A Monty Roberts-módszer hatékony megoldást nyújt a problémára, segítségével együttműködővé válik a ló, a lószállítóra vezetés egyszerűen és gyorsan  megoldható - erőszak nélkül.

kép14

 Az elméleti oktatás után problémás lovakkal - akár saját lóval - gyakoroljuk a lószállítóra terelést és az ezt nagyban segítő Kettős Kötőfék munkát és egyéb segédeszközök alkalmazását.

Kinek javasoljuk:

 A tanfolyam azoknak javasolt, akik számára problémát jelent a lószállító használata, és azoknak, akiknek nem, de szeretnék elkerülni a problémák kialakulását.

1 napos kurzus ára:   24 000 Ft

2 napos kurzus ára:   44 000 Ft

jelentkezes

Kapcsolat

Armbruszt János

7682 Bükkösd Dózsa György utca 20.

NTAK regisztrációs szám: EG20012179

email:  iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobiltelefon: +36 30 902-7112

http://www.armbrusztjanos.hu

Térkép és útvonaltervezés

fonix lovasudvar tr

 let logo

 bni logo

 metazoa

Blue Flower

wow banner fekvo szoveg v2

Copyrigcht © 2013 Armbruszt János weblapja