foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

aki rá tudja venni a lovat arra, hogy megtegyen valamit. A nagy tréner arra veszi rá a lovat, hogy meg akarja tenni azt a valamit." Monty R.


armbrusztjanos.hu
Köszöntöm
a weblapomon!

"Nem az a nagy tréner,

Armbruszt János

Okleveles Monty Roberts Instruktor

Monty Roberts módszerén alapuló lóképzés

Monty Roberts módszere az erőszakmentességen alapul. Célja az ember és ló közötti bizalom kiépítése.

Instruktorként e módszert képviselve dolgozom a hozzám érkező fiatal csikókkal illetve problémás lovakkal. Központom Baranya megyében, Bükkösdön a Főnix Lovasudvarban található.

Munkám során elsődleges szempont a biztonság és a hatékonyság. Instruktor társaimhoz hasonlóan a ló képzése alatt biztosítom a legmegfelelőbb környezetet. A központ megfelel az alapvető követelményeknek: Rendezett körülmények, megfelelő minőségű takarmány, boxos tartás, legelők, szakképzett személyzet.

Minden képzést megelőzően a tulajdonossal egyeztetem a probléma kialakulásának okait illetve a kitűzött célt. Ehhez igazítva történik a képzés szakmai összeállítása.

A foglalkozások ideje illetve intenzitása minden esetben az adott probléma súlyosságától illetve a kitűzött céltól függ.

A központba csak érvényes ló útlevéllel és az abban, szereplő kötelező oltások igazolásával rendelkező lovakat tudok fogadni.

Kapcsolat

Armbruszt János

7682 Bükkösd Dózsa György utca 20.

NTAK regisztrációs szám: EG20012179

email:  iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobiltelefon: +36 30 902-7112

http://www.armbrusztjanos.hu

Térkép és útvonaltervezés

fonix lovasudvar tr

 let logo

 bni logo

 metazoa

Blue Flower

wow banner fekvo szoveg v2

Copyrigcht © 2013 Armbruszt János weblapja