foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

aki rá tudja venni a lovat arra, hogy megtegyen valamit. A nagy tréner arra veszi rá a lovat, hogy meg akarja tenni azt a valamit." Monty R.


armbrusztjanos.hu
Köszöntöm
a weblapomon!

"Nem az a nagy tréner,

Armbruszt János

Okleveles Monty Roberts Instruktor

Bemutatkozás

Armbruszt János vagyok, 1978-ban születtem Pécsett. Édesanyám tanárnő, édesapám pedig műszaki vezető. Apu nyomdokaiba lépve 4 éves koromban kezdtem el focizni. 26 éven keresztül igazolt labdarúgóként sportoltam. Futsal válogatottként több nemzetközi tornán vettem részt. Legjobb eredményem világbajnoki 4. helyezett volt.

A Pécsi Tudományegyetemen tanultam testnevelő tanárnak és mivel a sport mindig is fontos része volt az életemnek az egyetemi évek alatt megszereztem a labdarúgó és lovas edzői illetve a lovas túravezetői képesítést. A tanári diploma megszerzése után 9 évig a pénzügyi szférában dolgoztam egy alkusz cégnél. Az évek során egyre több alkalommal éreztem, hogy nem érzem jól magam, és nem szeretnék ezzel a tevékenységgel foglalkozni.  
Változtatni kellett az életemen, munkahelyemen.
janibemut
11 éves koromban kerültem kapcsolatba a lovakkal. Édesapám ekkor vitt el az otthonunkhoz közel lévő lovardába, ahol megtanították a lovaglás alapjait. 16 évesen kaptam meg az első lovamat, majd pár év elteltével megismerkedtem a távlovaglás rejtelmeivel. Az elkövetkezendő évek során igazolt versenyzőként távlovas versenyeken vettem részt. 2009-ben mondtam búcsút ennek a sportágnak. Ez az időszak nagyon fontos része volt az életemnek, hiszen a saját lovaimmal versenyeztem és ez idő alatt rengeteget tudtam foglalkozni Velük. Jelenleg 3 arab lónak vagyok a tulajdonosa, melyekre büszke vagyok, mert én neveltem fel Őket.

Azt mindig is tudtam, hogy a lovak világa áll hozzám legközelebb és az időm nagy részét Velük szeretném tölteni.

2010-ben egy lovas panzióban dolgoztam üzletvezetőként. Ebben az évben találkoztam először Pataky Katával, aki Okleveles Monty Roberts Instruktorként tartott tanfolyamokat. Monty Roberts könyveit olvasva munkásságát már korábbról ismertem és szerettem volna megtanulni az általa kifejlesztett képzési módszert a lovak nyelvén alapuló kommunikációt az EQUUS-t. 2010 őszén Kata által szervezett tanfolyamon ismertem meg Monty Roberts módszerének alapjait és fogalmazódott meg bennem, hogy „EZ AZ” amivel foglalkozni szeretnék. 2011 tavaszán vettem részt a következő kurzuson. Ez év nyarán végeztem el a 2 hetes Intro képzést, majd sikeres vizsgát tettem, mely azt jelentette, hogy jelentkezhetek a haladó tanfolyamra melyet jelenleg kizárólag az Egyesült Államokban, Kaliforniában Solvang városában tartanak a FLAG IS UP FARM-on.

Pár hónap elteltével sikeres vizsgát tettem, majd meghívást kaptam a Monty Roberts Oktatási Központba a 3 hónapos Instruktori képzésre 2012 augusztusában. 2012 november 12.-én kaptam meg a diplomámat, mellyel Okleveles Monty Roberts Instruktorként folytathatom a munkám.

Kapcsolat

Armbruszt János

7682 Bükkösd Dózsa György utca 20.

NTAK regisztrációs szám: EG20012179

email:  iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobiltelefon: +36 30 902-7112

http://www.armbrusztjanos.hu

Térkép és útvonaltervezés

fonix lovasudvar tr

 let logo

 bni logo

 metazoa

Blue Flower

wow banner fekvo szoveg v2

Copyrigcht © 2013 Armbruszt János weblapja