foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

"Nem az a nagy tréner, aki rá tudja venni a lovat arra, hogy megtegyen valamit. A nagy tréner arra veszi rá a lovat, hogy meg akarja tenni azt a valamit." Monty Roberts


armbrusztjanos.hu
Köszöntöm
a weblapomon!

Armbruszt János

Okleveles Monty Roberts Instruktor

Problémamegoldó kurzus

(időtartam: 1 nap)


A kurzus rövid leírása:
A lovak legtöbb fóbiája természetükből, ösztöneikből és korábbi élményeikből adódik. Ilyen pl. a víztől, zacskótól, sörös doboztól, vagy akár a madaraktól, tehenektől való félelem. A fóbiák feloldásának leghatékonyabb módja az érzéketlenítés. A tanfolyamon megismerkedünk a Monty Roberts által tervezett speciális eszköz, a Kettős Kötőfék (Dually™ Halter) használatával is, amely segítségünkre lesz a hatékony érzéketlenítésben.

A foglalkozáson az lópszichológia vonatkozó fejezeteinek átismétlése után a Kettős Kötőfékkel gyakoroljuk a ló vezetését ponyván, pallón, irányváltásokat, a ló megállítását stb., majd gyakorlatokat végzünk a legkülönfélébb lófóbiák feloldására, a lovak érzéketlenítésére, akár saját lóval is.

zacskózás
Kinek ajánljuk:
Azoknak ajánljuk, akik szeretnék a lovaik képzését, vezetését, érzéketlenítését erőszakmentesen, hatékonyan és a ló sajátos tanulási mechanizmusait felhasználva folytatni.

A kurzus ára: 24 000 Ft

jelentkezes

Kapcsolat

Armbruszt János

7682 Bükkösd Dózsa György utca 20.

NTAK regisztrációs szám: EG20012179

email:  iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobiltelefon: +36 30 902-7112

http://www.armbrusztjanos.hu

Térkép és útvonaltervezés

fonix lovasudvar tr

 let logo

 bni logo

 metazoa

Blue Flower

wow banner fekvo szoveg v2

Copyrigcht © 2013 Armbruszt János weblapja