foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

"Nem az a nagy tréner, aki rá tudja venni a lovat arra, hogy megtegyen valamit. A nagy tréner arra veszi rá a lovat, hogy meg akarja tenni azt a valamit." Monty Roberts


armbrusztjanos.hu
Köszöntöm
a weblapomon!

Armbruszt János

Okleveles Monty Roberts Instruktor

Monty Roberts Intro kurzus

(időtartam: 10 nap + 10 hónap + 3 nap)

E nagyobb lélegzetű tanfolyam a Monty Roberts módszer alapjainak átfogó, teljes megismeréséhez juttat. A 10 napos kurzust egy kb. 10 hónapos gyakorlati időszak követi, majd egy 5 napos  elméleti és gyakorlati vizsga, mindennek teljesítése esetén a tanuló a Nemzetközi Monty Roberts Oktatási Központ által hitelesített, hivatalos oklevelet kap. Ez az oklevél a belépő a Monty Roberts Haladó Kurzusra, ami Amerikában, Monty Roberts farmján folyik.

 A képzésre kezdők és tapasztalt lovasok egyaránt jelentkezhetnek.

PA111672

 A Monty Roberts Intro Kurzus a lovakkal kapcsolatos teljes körű alapismeretekhez juttat, nagy hangsúlyt fektetve a lópszichológia, a lovak viselkedésének elméleti alapjainak szilárd megértésére. A tanuló megtanulja a Join-Up® (Csatlakozás) helyes technikáját, megalapozva ezzel a ló-ember közötti bizalmas kapcsolatot. Ezt kiegészíti a kettős kötőfék és a kettős futószár használatának elsajátítása, a  Follow-Up™ folyamatok megismerése, a vezetés és a lószállítóra terelés módszertana.

 A 10 napos tanfolyam számos előadást és sok gyakorlást tartalmaz. Ezt követően kezdődik a tanuló kb. 10 hónapos  gyakorlati időszaka, ami során távoktatásban részesül (anatómia, pszichológia, viselkedéstan, tenyésztési ismeretek, etetés stb.) és terepgyakorlatokat kell végeznie különböző témakörökben (Csatlakozás, kettős kötőfék, kettős futószár stb.)

 A gyakorlati időszak után a tanuló egy írásbeli és gyakorlati vizsgát tesz, ez három napot vesz igénybe, ennek sikere estén megkapja a Monty Roberts Oktatási Központ oklevelét.

A kurzus ára:
Kéthetes kurzus: 244 000 Ft
10 hónapos távoktatás: ingyenes
Három  napos vizsga: 112 000 Ft

Hivatalos oklevél: 150 USD

 

jelentkezes

Kapcsolat

Armbruszt János

7682 Bükkösd Dózsa György utca 20.

NTAK regisztrációs szám: EG20012179

email:  iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobiltelefon: +36 30 902-7112

http://www.armbrusztjanos.hu

Térkép és útvonaltervezés

fonix lovasudvar tr

 let logo

 bni logo

 metazoa

Blue Flower

wow banner fekvo szoveg v2

Copyrigcht © 2013 Armbruszt János weblapja