foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

"Nem az a nagy tréner, aki rá tudja venni a lovat arra, hogy megtegyen valamit. A nagy tréner arra veszi rá a lovat, hogy meg akarja tenni azt a valamit." Monty Roberts


armbrusztjanos.hu
Köszöntöm
a weblapomon!

Armbruszt János

Okleveles Monty Roberts Instruktor

Join-Up® Clinic

(Időtartam: 4 nap)

A kurzus rövid leírása:

  • Equus nyelvlecke az alapoktól;
  • A lovak viselkedésének megértése;
  • A Join-Up elméleti hátterének megismerése;
  • Testbeszéd, légzés és térbeli helyezkedés kommunikációja;
  • Szituációs gyakorlatok a lovak viselkedésének megértéséhez;
  • Bevezetés a Kettős Kötőfék használatába;
  • Bemutató sorozat: fiatal csikó elindítása vagy valamilyen fóbia kezelésének, megszűntetése
  • Szituációs gyakorlatok a Join-Up helyes technikájának elsajátításához;
  • Monty videók elemzése;
  • A Join-Up irányított, majd önálló végrehajtása különböző lovakkal 


A Join-Up® Clinic négy napja a lovakkal való, bizalomra épülő kapcsolatteremtés technikájának elsajátítása. Alkalmat teremt a lovak nyelvének - az Equus-nak -  tanulmányozására, amely ismeretével a lovak különböző jeleinek és gesztusainak biztos megértésére tehetünk szert. A négy nap során felfedezzük a testbeszéd, a lélegzés és a térbeli helyezkedés jelentőségét, valamint az emberi szándékok hatását a lovakra.

A viselkedés megértésének és a hatékony bánásmód elsajátításának első mérföldköve a bizalmon alapuló kapcsolat felépítése. Ezen a kurzuson elsajátíthatjuk Monty módszerének alapjait - bemutatók, előadások, beszélgetések, videó-elemzések és sok gyakorlati foglalkozás segítségével. Kielemezzük a Join-Up® (Csatlakozás) technikájának lépéseit, ezáltal megismerhetjük a lovak testbeszédre épülő kommunikációját.  

A kurzus során a tanulók bemutatót láthatnak fiatal csikó elindításáról, az első nyereg és kantár felhelyezéséről, valamint az első lovas felületetéséről vagy valamilyen fóbia, viselkedési probléma megoldásáról, kezeléséről. A bemutatók célja, hogy Monty módszereinek hatékonyságát szemléltesse egy ilyen fontos, életszerű szituációban. Mindemellett megismerkedünk a Kettős Kötőfék használatával is.
 
A képzés alatt földről végzett munka folyik, a tanfolyam nem tartalmaz lovagló gyakorlatokat. A Join-Up® Clinic remekül felkészít a kurzust követő Kettős Futószár tanfolyamra, ami tovább mélyíti a lovas ismereteket és a lóval való hatékony bánásmód gyakorlatát.  

A tanfolyamon a tanulók írásos anyagot, saját Join-Up-juk videófelvételeit valamint egy oklevelet kapnak.
 
A kurzus a Monty Roberts Intro Kurzus egyik modulja.
 
Kinek ajánljuk:

Azoknak ajánljuk, akik szeretnék mélyebben elsajátítani a lovakkal való kapcsolatteremtés művészetének technikáját; a lovak és az emberek közös nyelvének, az Equus-nak ismeretét. Azoknak, akik a lovukkal (és a lovakkal) bizalmon, együttműködésen és partnerségen alapuló kapcsolatot szeretnének kiépíteni.


A kurzus ára: 88 000 Ft

jelentkezes

Kapcsolat

Armbruszt János

7682 Bükkösd Dózsa György utca 20.

NTAK regisztrációs szám: EG20012179

email:  iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobiltelefon: +36 30 902-7112

http://www.armbrusztjanos.hu

Térkép és útvonaltervezés

fonix lovasudvar tr

 let logo

 bni logo

 metazoa

Blue Flower

wow banner fekvo szoveg v2

Copyrigcht © 2013 Armbruszt János weblapja