Horsemanship 101 kurzus

(időtartam: 2 nap)

A ló-ember kapcsolat alapjai - kezdőknek és újrakezdőknek (Horsemanship 101)

 

A kurzus rövid leírása:
A kétnapos kurzus a ló és az ember kapcsolatának alapvető elméleti és gyakorlati ismereteiről szól. Célunk, hogy a kezdő lovasok, a lovak iránt érdeklődők hatékony, biztonságos és erőszakmentes módszerek birtokába jussanak a lovak alapszintű kezelése, tartás és ápolása területén. A tanfolyam tartalma a lovak biztonságos megközelítése az istállóban és a szabadban, a nyugalom megőrzése, a megfelelő lóápolás, lábfelvétel, felszerszámozás, nyergelés, és megismerkedünk a Kettős Kötőfékkel, amely a ló erőszak- és problémamentes vezetését teszi lehetővé.
A tanulók megnézhetnek egy Csatlakozást, és megismerhetik a lóval való helyes bánásmód lópszichológiai hátterét. Ez egy remek alkalom, hogy megalapozott ismeretekre tegyünk szert a Join-Up® kurzus elvégzéséhez.

1062800 10151746139679513 2098919942 n

Kinek ajánljuk:

E kétnapos kurzus azoknak szól, akik semmilyen vagy csak kevés lovas tapasztalattal rendelkeznek, ugyanakkor érdekli őket a lovak világa, szeretnének megismerkedni a lovakkal, esetleg terveznek lovat tartani vagy lovakkal foglalkozni. Azoknak is javasoljuk e tanfolyamot, akik szeretnék feleleveníteni lovas ismereteiket és helyére tenni az alapokat.


A kurzus ára: 44 000 Ft

jelentkezes